Σούπα ρύζι αυγολέμονο

Υλικά:

6 φλυτζ. ζωμός κρέατος ή κότας

6 κουταλ. σούπας ρύζι Γλασέ Μάγειρος

3 αυγά

1 λεμόνι

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Βράζουμε τον ζωμό, ρύχνουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 περίπου λεπτά.  Χτυπάμε τα αυγά με το χυμό λεμονιού.  Προσθέτουμε 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό ζωμό από τη σούπα, ενώ χτυπάμε συνεχώς το αυγολέμονο.  Ρίχνουμε το μίγμα στην υπόλοιπη σούπα.  Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr