Πιλάφι του ψαρά

Υλικά:

500γρ ρύζι Νυχάκι Μάγειρος

250γρ γαρίδες καθαρισμένες

250γρ μύδια χωρίς κέλυφος

1 κουτί (400γρ) ψιλοκομμένη τομάτα Μάγειρος

5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο Μάγειρος

1/2 φλυτζ. λευκό κρασί

αλάτι, πιπέρι

άνηθο - μαϊντανό


Εκτέλεση:

Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.  Ρίχνουμε τις γαρίδες, τα μύδια, την ψιλοκομμένη τομάτα, αλάτι, πιπέρι, άνηθο, μαϊντανό σωτάρουμε για λίγοκαι προσθέτουμε το κρασί με 1 λίτρο νερό.  Αφού πάρει βράση προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.  Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάζοντάς την με μία πετσέτα για 5 λεπτά.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr