Πιλάφι με χορταρικά του κήπου

Υλικά:

500γρ ρύζι Νυχάκι Μάγειρος

1 φλυτζάνι αρακά

1-2 πιπεριές ψιλοκομμένες

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

αλάτι, πιπέρι

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο Μάγειρος


Εκτέλεση:

Σωτάρουμε σε μιά κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει.  Ανακατεύοντας προσθέτουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι και 1 λίτρο νερό.  Αφού πάρει βράση προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.  Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάζοντάς την με μία πετσέτα για 5 λεπτά.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr