Σουβλάκι με ρύζι

Υλικά:

1/2 κιλό ρύζι Μπόνετ Μάγειρος

1 κιλό κιλότο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια

1 μέτρια πιπεριά

1 κρεμμύδι

1 τομάτα

1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο Μάγειρος

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τον τρόπο παρασκευής.  Σε ένα σκεύος βάζουμε το κρέας, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και ανακατεύουμε.  Περνάμε στα καλαμάκια τα κομμάτια κρέας, πιπεριά, τομάτα, κρεμμύδι διαδοχικά.  Αφού τα ετοιμάσουμε, τα ψήνουμε στη σχάρα 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με το ρύζι.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr