Ρύζι πάπρικα

Υλικά: (για 4 μερίδες)

500γρ ρύζι Μπόνετ Μάγειρος

500γρ πράσο χοντροκομμένο

2 κουταλάκια πάπρικα

1 φλυτζ. ελαιόλαδο Μάγειρος

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τα πράσα με το λάδι για 5 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.  Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και 1 λίτρο νερό.  Αφού πάρουν βράση προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να βράσει, σε χαμηλή φωτιά, για 20 λεπτά.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr