Πιλάφι ιντιεν

Υλικά:

500γρ ρύζι Χρυσό τ. Αμερικής Μάγειρος

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1-2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες

2-3 κουταλάκια κάρυ

1 φλυτζάνι ελαιόλαδο Μάγειρος

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.  Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, κάρυ και 1 λίτρο νερό και ανακατεύουμε.  Αφού πάρουν βράση, προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr