Σπανακόρυζο

Υλικά:

500γρ ρύζι Golden Brown Μάγειρος

5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 κιλά σπανάκι

4-5 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο

1/2 χυμό λεμονιού

αλάτι


Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά.  Σε μία άλλη κατσαρόλα σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια.  Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο και ανακατεούμε με λίγο αλάτι.  Ρίχνουμε το ρύζι με το νερό που ήδη έχει βράσει 10 λεπτά και συνεχίζουμε τον βρασμό με τα λαχανικά για άλλα 15 λεπτά περίπου.  Όταν θα είναι έτοιμο, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και την σκεπάζουμε με μία πετσέτα για 5 λεπτά περίπου.

 

 

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr