Ινδονησιακό πιλάφι

Υλικά:

500γρ ρύζι Jasmine Μάγειρος

1/2 κοτόπουλο βρασμένο σε κομμάτια

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

200γρ μανιτάρια σε φέτες

4 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μάγειρος

1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας (προαιρετικά)

3 αυγά

3 κλωναράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το ρύζι και το βράζουμε για 15 λεπτά.  Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.  Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν.  Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά αφού τα έχουμε χτυπήσει, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο.  Βράζουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά ανακατεύοντας.  Περιχύνουμε με αυτό το ρύζι και προσθέτουμε την σόγια αν θέλουμε.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr