Φασόλια μπαρμπούνια γιαχνί

Υλικά:

500γρ φασόλια μπαρμπούνια Μάγειρος

3 ξερά κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

1 φλυτζ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μάγειρος

1 ποτήρι τοματοχυμό Μάγειρος

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα φασόλια για 12 ώρες.  Τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με νερό που τα σκεπάζει και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.  Τα σουρώνουμε μόλις μαλακώσουν.   Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι.  Ρίχνουμε τον τοματοχυμό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ανάλογο νερό και μόλις πάρει βράση βάζουμε και τα φασόλια.  Βράζουμε μέχρι τα φασόλια να πιουν το νερό και να μείνουν με το λάδι τους.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr