Σπαγγέτι με τομάτα

Υλικά:

6 κ. σούπας λάδι

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

1 καρότο ξυσμένο

1/2 κιλό τομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες

1 ματσάκι μαϊντανό

1 κ. γλυκού αλάτι

1/2 κ. γλυκού πιπέρι

2 κύβοι ζωμό κρέατος

600γρ σπαγγέτι

80γρ παρμεζάνα τριμμένη


Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο και το καρότο.  Τα ανακατεύουμε για 10 λεπτά περίπου.  Προσθέτουμε τις τομάτες, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το πιπέρι και τους κύβους και αφήνουμε να σιγοβράσουν σκεπασμένα για 45 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά.  Στο ματαξύ βράζουμε και σουρώνουμε τα σπαγγέτι και τα αδείαζουμε σε πιατέλα.  Τα πασπαλίζουμε με το τυρί, τα περιχύνουμε με την σάλτσα και τα σερβίρουμε αμέσως.

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr