Σπαγγέτι με πιπεριά

Υλικά:

1/3 φλ. λάδι

1 κρεμμύδι ξυσμένο

2 σκελίδες σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές

500γρ τομάτες

1 κ. γλυκού αλάτι

1/2 κ. γλυκού πιπέρι

1/2 κ. γλυκού ματζουράνα

1/3 φλ. λευκό κρασί ξηρό

600γρ σπαγγέτι Νο 10 Μάγειρος


Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές ψιλοκομμένες.  Αφού μαλακώσουν προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες, το αλάτι, το πιπέρι την ματζουράνα και το κρασί.  Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 50 λεπτά περίπου.  Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι, τα σουρώνουμε, τα αδείαζουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με την σάλτσα.  Σερβίρουμε αμέσως.

 

 

 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr