Ιστορική διαδρομή των προϊόντων Μάγειρος
Η ιστορία της γέννησης των προϊόντων «Μάγειρος» τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του 1940, όταν οι τρεις υιοί του Απόστολου Χατζηαθανασιάδη, ικανού επιχειρηματία των Σερρών, συνεταιρίζονται ιδρύοντας εταιρία με σκοπό αρχικά την επεξεργασία και την εμπορία του ρυζιού.
Περισσότερα...
 
Διαφημίσεις

 

Η κυριότερη δύναμη των πωλήσεών μας είναι το σήμα Μάγειρος.  Από τη γέννησή του στη δεκαετία του 1950 απέδειξε ότι ήταν ό,τι πιο ιδανικό για σήμα σε κατηγορία τροφίμων.

Ένας ηλικιωμένος, έμπειρος Μάγειρος με σκούφο, με γλυκιά φυσιογνωμία, μονοπώλησε επί δεκαετίες την κουζίνα των νοικοκυριών στο ρύζι.  Στην Ελλάδα το ρύζι είχε ταυτιστεί με το ρύζι Μάγειρος.

Περισσότερα...
 
Διαφημιστικό Υλικό - Marketing

 

Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής εξάπλωσης και αναγνωρισιμότητας του σήματος Μάγειρος, και με σκοπό να έρθουν όσο πιο κοντά τα προϊόντα Μάγειρος στις γειτονιές των καταναλωτών, η εταιρία αναπτύσει μία εξειδικευμένη κατά περίπτωση πολιτική marketing

Περισσότερα...
 
Συμμετοχές σε εκθέσεις (διεθνείς & εγχώριες)

 

Τα προϊόντα Μάγειρος συμμετέχουν επί δεκαετιες σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Φωτογραφικό υλικό από εκθέσεις όπως της ΔΕΘ (Θεσσαλονίκης), της Αθήνας, της Sial στο Παρίσι, της ANUGA στην Κολωνίας κλπ παρατίθενται στη συνέχεια.

Περισσότερα...
 
Δίκτυο Διανομών - Αντιπροσωπείες

 

Η εταιρία μας έχει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων.  Στο λεκανοπέδιο Αττικής διανέμονται τα προϊόντα μας από ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας, αφού προηγουμένως οι πωλητές μας ανά περιοχή λάβουν τις αντίστοιχες παραγγελίες.  Η επαρχία εξυπηρετείται από αντιπροσώπους και ειδικούς συνεργάτες.
Περισσότερα...
 
Ιστορικό Φωτογραφικό Υλικό

Οι ιδρυτές αδελφοί Χατζηαθανασιάδη (από αριστερά, ο Αθανάσιος, ο Ευάγγελος και ο Δημήτριος)

Περισσότερα...
 
 
 
ELTHEA SA | e-mail: info@mageiros.gr
   
  hosting by Webiz.gr